در تاریخ 1399/8/12 در ایام میلاد مسعود پیامبر اکرم و امام جعفر صادق مراسم افتتاح فضاها و تجهیزات آزمایشگاه های تخصصی دانشکده مهندسی عمران و حمل و نقل و مرکز پژوهش های کاربردی مهندسی عمران با حضور رییس محترم دانشگاه و معاونین پژوهشی و اداری و مالی، رییس دانشکده و مدیران گروه های آموزشی و همکاران هیئت علمی و کارشناسان برگزار گردید.
در این مراسم ابتدا از خیر محترم آقای مهندس مبینی که در خرید تجهیزات آزمایشگاه سازه مشارکت داشته اند با تقدیم لوح سپساس تشکر و قدردانی شد سپس آزمایشگاه های تخصصی و دفتر پژوهش های کاربردی دانشکده به شرح زیر توسط حضار گرامی افتتاح گردید.
سپس مراکز به شرح زیر رسماً افتتاح گردید:
تجهیزات آزمایشگاه سازه: این آزمایشگاه با هزینه (روزآمد شده) بیش از 8 میلیارد ریال شامل یک قاب تست بزرگ مقیاس و جک های 100 و 10 تنی، جرثقیل های سقفی و دستی و تجهیزات الحاقی دیگر تجهیز گردیده است.
آزمایشگاه هیدرلیک: با نوسازی طبقه زیرزمین ساختمان شماه 3 با مساحت 150 مترمربع افتتاح گردید. تجهیزات این آزمایشگاه شامل فلوم آزمایشگاهی با ابعاد 40*60*1300 سانتیمتر، دستگاه موج ساز با قابلیت موج نامنظم، مخزن تست جت فشار قوی سیال هستند.
آزمایشگاه های راه آهن: با نوسازی سوله جنب نقلیه دانشگاه به مساحت تقریبی 200 مترمربع آزمایشگاه راه آهن افتتاح گردید که شامل آزمایشگاه های خط، ماشین های ریلی و راه آهن های برقی.
آزمایشگاه خاک، بتن و مصالح ساختمانی: به مساحت تقریبی270 مترمربع که شامل تجهیزات آموزشی و پژوهشی در حوزه های مرتبط است.
آزمایشگاه (آتلیه) و تجهیزات جدید نقشه برداری: جهت ارتقاء آموزش ها و پژوهش های حوزه مهندسی نقشه برداری، این آزمایشگاه به 12 کامپیوتر پر سرعت جدید و 6 عدد توتال استیشن روزآمد و 3 جی پی اس بسیار دقیق تجهیز گردیده است.
مرکز پژوهش های کاربردی مهندسی عمران : این دفتر با هدف تجمیع استعداد دانشکده در پژوهش های کاربردی با رویکرد ارتباط با صنعت و جذب پروژه های پژوهشی کلان تشکیل گردیده است. دفاتر تخصصی در ذیل این مرکز تشکیل می گردد. تاکنون دفتر پژوهش های پسماند تشکیل شده و تا کنون 2 پروژه ارتباط با صنعت به ارزش تقریب 7 میلیارد ریال در این دفتر انجام شده و در حال انجام است.
لازم به توضیح است در این مراسم همچنین سالن ویدئوکنفرانس دانشکده که برای برگزاری جلسات مجازی تجهیز گردیده است افتتاح گردید.