۱۴۰۴ سه شنبه ۱۱ تير
FA
دانشگاه اصفهان

وضعیت اسکان در خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه اصفهان و ارائه خدمات رستوران یاس 2 در شرایط شیوع کرونا

مدیر امور دانشجویی دانشگاه اصفهان ضمن گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر به تشریح وضعیت اسکان در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه اصفهان پرداخت .

مدیر امور دانشجویی دانشگاه اصفهان ضمن گرامیداشت سوم خرداد سالروز آزاد سازی خرمشهر به تشریح وضعیت اسکان در خوابگاه های دانشجویی دانشگاه اصفهان پرداخت .

به گزارش وب سایت خبری uinews دکتر علی بهرامی مدیر امور دانشجویی دانشگاه اصفهان در خصوص وضعیت اسکان خوابگاه‌های دانشجویی در گفتگو با واحد خبر روابط عمومی اظهار داشت:  در نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 بالغ بر 200 نفر و در آغاز نیمسال دوم سال تحصیلی 1400-1399 و پیش از تعطیلات عید نوروز حدود 250 نفر از دانشجویان واجد شرایط در خوابگاه اسکان یافتند که این تعداد با تغییر شرایط همه گیری کرونا و قرار گرفتن شهر اصفهان در وضعیت قرمز و ممنوعیت اسکان جدید از تاریخ 17 فروردین ماه، به تعداد 64 نفر (دانشجویان تحصیلات تکمیلی که پیش از اعلام وضعیت قرمز موفق به اسکان در خوابگاه شده بودند) کاهش یافت و برای سلامت این عزیزان متناسب با دستورالعمل های ابلاغی، نظارت های بهداشتی تشدید شد که بحمدالله تاکنون موردی از ابتلا و حوادث ناگوار در خوابگاه گزارش نشده است.

وی در ادامه افزود: با بهبود وضعیت بیماری و قرار گرفتن اصفهان در شرایط نارنجی از اواسط اردیبهشت ماه، دانشجویانی که پیش از وضعیت قرمز مجوز اسکان گرفته بودند و به دلیل تغییر وضعیت شرایط اصفهان به قرمز موفق به اسکان در خوابگاه نشدند نیز اجازه اسکان داده شد که با این اسکان جدید، تعداد افراد اسکان یافته به حدود 150 نفر افزایش یافت.

دکتر بهرامی تصریح نمود: در حال حاضر نیز .........
 
برای مطالعه این خبر بر روی لینک کلیک نمایید 
تاریخ:
1400/03/04
تعداد بازدید:
10002
منبع:
دانشگاه اصفهان
آدرس: اصفهان، میدان آزادی، دانشگاه اصفهان
کدپستی: 8174673441
تلفن: 2640-03137932128 تلفکس: 03136687396
Powered by DorsaPortal