انالله و انا الیه راجعون

چو نام نیک باشد زندگی چیست؟ چو باقی هست فانی را نخواهم.
با نهایت تاسف و تاثر عصر امروز مطلع شدیم که استاد برجسته و اخلاق مدار دانشگاه اصفهان دکتر وهاب نفیسی دعوت حق را لبیک‌گفته است .
خبر فوت این استاد فرهیخته ومردمی و انساندوست اشک بر چشمان ما و همه کسانی که اورا میشناختند آورد. نمیدانیم چه روزی در مجلس ترحیم‌و گرامیداشت و عزای او مینشینیم ولی میدانیم که تا پایان عمر یاد و خاطره ایشان و درسها و کلاسها و رفتارهایشان را فراموش نکرده و تا همیشه عزادارشان خواهیم بود . ایشان همیشه آرامشی بی نظیر در نگاه و رفتارشان بود . صداقت و تقوایشان زبانزد همگان بود .
ضمن پاسداشت یک عمر تلاش ارزشمند و پرثمر این استاد فقید، این ضایعه را به خانواده و بازماندگان ایشان، دانشجویان، استادان و همکاران تسلیت گفته و از درگاه خداوند منّان برای آن استاد فقید، رحمت و غفران واسعه الهی مسئلت می‌نماید.

تاریخ:
1399/08/21